Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 18-05-2020 05:11:14

gntdw11j
Nouveau membre
Date d'inscription: 18-05-2020
Messages: 2

nike air max 720 obj roze

https://footpatrolblog.s3.amazonaws.com/wp-content/uploads/2019/06/Nike-OBJ-720-Blog-T.jpg
nike schoenen dames sale De eerste Air Max-sneakers werden in 1987 gemaakt toen Nike een schoen maakte met zichtbare Air-technologie, waardoor consumenten de wetenschap in de schoen konden zien. De naam "Air Max" komt voort uit het ontwerp. Om het comfort te vergroten en de impact te verminderen, voegde Nike de maximale hoeveelheid lucht toe aan een luchtbel in de zool. Het nummer 720 is specifiek voor dit model en vertegenwoordigt de graden van de zichtbare Air-eenheid, 360 graden horizontaal en verticaal.

nike schoenen zwart rood De Air Max 720 is de eerste lifestyle sneaker gemaakt met een Air unit over de volledige lengte, met andere woorden, hij loopt van teen tot hiel. Hoewel de Air Max 97 is gemaakt met een unit over de volledige lengte, was het eerder een hardloopschoen voor prestaties dan vrijetijdskleding. Het spel is veranderd, maar de naam blijft zoals Air Max blijft innoveren. Air Max sneakers hebben er altijd zo goed uit gezien als ze werken, maar nu voelen ze zich net zo goed als ze eruit zien. De Air Max 720 is ontworpen om u ultiem comfort te bieden tijdens het lopen. Of je nu naar school gaat, naar je werk gaat of in de stad bent, deze schoenen ondersteunen je voeten met Air voor maximaal comfort.

nike schoenen heren hoog Het eerste aanbod wordt geleverd in een metallic paarse kleurstelling die de 'Aurora Borealis' wordt genoemd. De Air Max 720 is zeker een instant klassieker onder de liefhebbers van Air Max en is een eerbetoon aan zijn voorganger, de Air Max 270, met een vergelijkbare stijl Air-unit van volledige lengte (6 mm hoger dan welke Air Max-bubbel er ook voor); Ondertussen voelt het spatbord aan als een nog meer futuristische kijk op de Air Max 97. Het stevige silhouet zorgt voor een instant pop die in lijn is met de huidige sneakertrends, terwijl de verhoogde Air unit en het lichtgewicht mesh bovenwerk de drager het gevoel geven dat ze wandelen op wolken.

nike air max 720 obj roze Sinds zijn debuut aan de top van het jaar, heeft Nike's Air Max 720 zijn claim op de lifestyle-markt gestaag met een overvloed aan nieuwe kleurstellingen, en de nieuwste die verschijnt is deze mix van platina en geel. Het ontwerp combineert moeiteloos verschillende tinten zilver met een zachtere tint op de gestructureerde synthetische basis, terwijl een meer verchroomde stijl wordt toegepast op de abstracte overlays - die een meer traditionele mesh bevatten in hun plastic randen.

https://www.footstijll.com/

Hors ligne

Pied de page des forums