Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 15-05-2020 07:37:12

2cs01i0b
Nouveau membre
Date d'inscription: 15-05-2020
Messages: 1

Nike Air Max 98 Barely Rose

https://fastsole.co.uk/wp-content/uploads/2018/05/Nike-Air-Max-98-Barely-Rose-Womens-AH6799-600-10.jpg


Het stevige paar heeft een complex vetersysteem, samen met Nike Schoenen Grijs TPU-accenten op het bovenwerk van textiel en synthetisch materiaal dat lijkt op noppenfolie voor extra textuur en diepte. De Air Max-eenheid over de volledige lengte biedt responsieve demping, terwijl de rubberen buitenzool zorgt voor duurzaamheid en grip. Afronding van het ontwerp zijn de meerdere Swooshes die overal te vinden zijn, evenals het Air Max-logo op de tong.


Het Nike Schoenen Sale alleen al heeft in 2019 een hele reeks opmerkelijke iteraties aan zijn catalogus toegevoegd, van de Europa-exclusieve Gunsmoke-versie gemaakt voor Kylian Mbappé tot de talloze algemene releases van het kalenderjaar. Hits van het immer populaire UNC-blauw vormen een mooi contrast met de anders gereserveerde release terwijl ze hun weg vinden naar stiksels over de hiel, de oogsteunen en het lipje aan de hiel, evenals Swoosh- en Air Max-logo's.


Nu Valentijnsdag nog een paar maanden verwijderd is, zal Nike een aankomende Nike Schoenen Heren lanceren die perfect is voor de gelegenheid. Dit aanbod van de Nike Air Max 98 heeft een levendig rood bovenwerk van textiel mesh met een witte middenlaag en roze spatbord. Een lichtere roze tint wordt gebruikt op de veters en teenbekleding bovenop een witte tussenzool en rode rubberen buitenzool.


Ter ere van het gloednieuwe decennium heeft Nike vijf nieuwe extra kleurstellingen toegevoegd aan het klassieke Air Max-silhouet. De Nike Air Max 98 Barely Rose heeft een pastelkleurige make-over gekregen in de kleuren "Silver Lilac" en "Pistachio Frost", terwijl de Air Max 98 SE een futuristische "Metallic Tawny / Metallic Pewter" -update krijgt. Wat betreft de Premium kicks, de retro-stijl komt in "Wolf Grey / Gym Red" en een veelkleurige "Black" iteratie.


https://www.schoennieuwe.com/

Hors ligne

Pied de page des forums