Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 23-03-2020 06:25:13

w68r6qto
Nouveau membre
Date d'inscription: 23-03-2020
Messages: 2

Nike Air Max Plus Contrast Stitch Psychic Blue

https://d1zkmbbkp46fmz.cloudfront.net/0MF8FCmmcx91SZ3HKoHJIXjJ6O4=/700x700/e/b/d/8/ebd898fb2ac400bd1ee4e27a0b16b1fdf34e97e4_nike_air_max_plus_decon_psychic_blue_psychic_blue___psychic_blue_cd0882_400_1_os.jpg


Deze Nike Schoenen Nieuw is bedekt met een aantrekkelijke donkere tint olijfgroen en de kenmerkende plastic overlays zijn uitgevoerd in dezelfde tint groen. Een glimmende plastic neus, leren details op de tong en hiel, witte details op de neus, Swoosh- en "AIR" -branding, een druk van 3M op de hielen en een bijpassende olijfrubber tussenzool en een zwarte rubberen buitenzool voor de look .


Dit aanbod van de Nike Schoenen Heren Sale heeft een bovenwerk van Olive mesh met bijpassende plastic overlays, leren spatborden, tongen en hakken. Een plastic neus met een witte mini-swoosh aan de zijkanten, een extra "AIR" -branding op de laterale enkel, aangevuld met 3M reflecterende details op de hielen.


Het klassieke Nike Schoenen Grijs model dat is uitgerust met een nieuw gedeconstrueerd bovenwerk dat in wezen binnenstebuiten is gekeerd, is helemaal bedekt met Total Orange, inclusief de Swoosh-branding op de zijpanelen en de kenmerkende overlays. Een tonaal leren spatbord, Nike en TN branding op de tong en hiel in grijs, en een matgrijze rubberen tussenzool en buitenzool.


De Nike Air Max Plus Contrast Stitch Psychic Blue komt terug in de populaire zwarte en rode kleurblokkering. Het heeft een bovenwerk van zwart mesh met een overlay van kleurovergang plastic in zwart-naar-rood. University Red contrasterende accenten overal, kenmerkende Tn-badge op de hiel bovenop een zwarte tussenzool en rubberen buitenzool completeren het ontwerp.


https://www.collectschoenen.com/

Hors ligne

Pied de page des forums