Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 27-11-2019 07:04:37

83re7xh2
Nouveau membre
Date d'inscription: 27-11-2019
Messages: 1

Adidas Continental 80 Grey One/Scarlet

https://nigramercato.com/17682-home_default/adidas-continental-80-cg7128.jpg


Het uitgebreide Nieuwe Adidas Schoenen assortiment omvat verschillende kleurenschema's, variërend van subtiele zwart en wit lederen opties tot meer opvallende kleuren zoals mintgroen en paars. Elk gebruikt levendige kleuren zoals roze, blauw en groen om de tweekleurige stoffen zijstreep en verschillende merkhits te accentueren. Het nostalgische kleurenpalet is ontleend aan de esthetiek van de jaren '90 met de meer fluorescerende paren die fungeren als een knipoog naar het nachtleven en de rave-cultuur.


Nu zal het afzien van zijn standaard Adidas Schoenen Rood ethos en een wandeling maken aan de wilde kant, dankzij een nieuwe make-up met luipaardprint. Het bovenwerk is gemaakt van een harig luipaardprintmateriaal, terwijl zwarte en witte randen aankomen op de middenvoetstreep, tong, veters en hiel om accenten te geven. Hoewel het bovendeel absoluut naar het maximalistische uiteinde van het spectrum is gericht, kiest de onderste helft ervoor om dingen relatief eenvoudig te houden met een witte tussenzool en een klassieke loopzool met tandvlees.


Schoenen Adidas Heren Sale keert terug naar zijn retro-geïnspireerde Continental 80-silhouet om een ​​gewaagde volledig rode kleur te laten vallen, exclusief bij de in Tokio gevestigde winkelier atmos. De nieuwe iteratie is bedekt met een levendig "Scarlet" -leer over de hele bovenkant en tot aan het midden en de buitenzool. Lichte doses wit markeren de contrasterende Trefoil en tekstbranding op de tongbadge, de hiel en de zijpanelen aan de zijkant. Om de schoen af ​​te ronden, zijn premium goudkleurige metalen veteruiteinden toegevoegd voor een extra pop.


Het Adidas Continental 80 Grey One/Scarlet silhouet keert terug voor het seizoen Lente Zomer 19 als een symbool van democratisch ontwerp voor de hedendaagse sneakerdrager. Het silhouet is nu een bekend icoon in het repertoire van adidas Originals en ziet een eenvoudige, ongeraffineerde esthetiek die rechtstreeks uit de archieven naar het heden is overgebracht.


https://www.sports-be.com/

Hors ligne

Pied de page des forums