Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 06-12-2018 09:57:24

rhdfthg
Nouveau membre
Date d'inscription: 06-12-2018
Messages: 2

adidas yeezy 700 Dame Hvid

http://www.sdub13.com/images/pic/Adidas2015/Running/herre-dame-adidas-yeezy-wave-runner-700-l-besko-gr-bl-b75575_1.jpgKanye West har taget adidase Sko mange møder i sen tid, hvilket betyder flere muligheder for at få et glimt af, hvad han har på benene. Tidligere i dag blev West spottet med en helt ny farvevej fra Adidas Yeezy Boost 700 løberen. Skoen ser ud til at have en brunlig øvre, grå mesh og neon indgange.

Kanye Wests midlertidige afgang fra den verdensomspændende populære adidas Sko 2018 -serie blev mødt med blandede anmeldelser, da fans enten blev forelsket i det nye look 700 Wave Runner Design eller ikke kunne gribe ind med den klodsede, men mejslede æstetik. Sneakerens første farvelægning sad faktisk på Yeezy Supply i et par timer, da den først faldt i august, men har siden fået trækkraft på videresalgsmarkedet, da tendenser fortsætter med at skifte.
På samme måde blev Kanye for nylig spottet sportslige en ny Triple Black-farvebane af adidas yeezy 700  Wave Runner, der tilføjede en række andre endnu farvede farvelægninger, der sikkert vil bevæge nålen i 2018. Ingen officielle frigivelsesoplysninger har opdaget med hensyn til frigivelse af denne specifikke farveway eller anden anden version af Wave Runner endnu.

Selv om sidste sommers adidas yeezy 700 Dame Hvid hurtige strejke blev anset for at være den eneste chance for at købe Adidas Yeezy Boost 700 Wave Runner, lyder det som om en anden mulighed er kommende. Ifølge news og release leaker The Yeezy Mafia, vil lanceringsfarvejen til Yeezy Boost 700 snart være tilgængelig igen globalt.https://www.hiwishzoom.com/

Hors ligne

Pied de page des forums