Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 05-12-2018 11:21:25

FGHJFGH
Nouveau membre
Date d'inscription: 05-12-2018
Messages: 3

adidas nmd cs2 Dame Rød

https://i.ebayimg.com/images/g/0twAAOSwGTFazPoG/s-l640.jpgTilføjelsen til den massive adidas  Sko  lineup den 13. juli, vil de tre striber også udløse to farve muligheder af adidas NMD CS2 til mænd og kvinder. Mænds version sport et "Glitch" mønster i en sort / hvid Primeknit øvre med rødt accenter, mens kvinders par har et sekskantet Primeknit mønster i sort / hvid med pink accenter, der sidder på toppen af ​​en klar gummisål.


adidas  Sko 2018  får en ny opdatering i efteråret med tilføjelse af premium suede. Previewed i en grå / sand nuance og sort, sneaker kommer i en lav-top form dækket i ruskind for den øvre med læder accenter på hælen fan og medial side. En kontrasterende hvid Boost mellemsål fuldender begge par, men den brune version er færdig med sort ydersål og den sorte med en tyggegummi ydersål.


Adidas adidas nmd cs2 Consortium-produktet er et interessant nyt udseende, der skræmmer snørebånd til et mere brugerdefineret pasform, der bruger Primeknit, fordi det er sok som øvre. Parret kommer i pink eller sandsten, og begge modeller har en læderstrimmel, der løber fra ankel til tå og en trykt hælflig. Den co-branded kick er en slank moderne tage på en retro løber og vil sikkert holde dig comfy og stilfuld i disse gader.


Ud over den mønsterede øvre har disse nye adidas nmd cs2 Dame Rød  sneakers vandrette sømme, hvor snørebånd ville være på mere forhistoriske spark - et blik på den måde, sneakers plejede at se, før Adidas startede dem ind i det 22. århundrede. Texas Longhorns-ish brændt orangfarve dukker op på NMDs signaturstøbte understøtninger på mellemsål-men er mere et supplement til den hvide / sorte ordning end et uovervejet design blomstrer. Og hvis du tror, ​​at leopardprinteren kun er til show, okay, det er - men det er også vejrere og køligere end det ser ud til. Takket være, hvad Adidas kalder sin "Shadow Knit" -teknik, ændrer skoen, hvor mørk eller lys, leopardtrykket vises. Tænk på trykket mindre som en leopard end som en robot leopard fra fremtiden bygget til at camouflere sig selv mellem bybygninger. Passende, virkelig, for skoen når vi for, når vi føler futuristisk.https://www.rundassko.com/

Hors ligne

Pied de page des forums