Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 05-12-2018 02:45:41

rutirtrtr
Nouveau membre
Date d'inscription: 05-12-2018
Messages: 0

nike cortez premium

https://http2.mlstatic.com/nike-cortez-classic-D_NQ_NP_708496-MLA26516364132_122017-F.jpg
nike schoenen heren sale Klassiek qua structuur en gevoel, de Cortez heeft een volledig retro-look, dankzij een ronde neus en vintage design. Minimaal en casual, deze sneakers zijn de perfecte aanvulling op elke look, of je ze nu combineert met een verdraaide denim, rok of zelfs zonnekleding. En als je denkt dat je deze schoenen eerder hebt gezien, is dat omdat je het hebt.

nike schoenen kopen De Nike Classic Cortez-modeschoen zal voldoen aan je verlangen naar een premium schoen met op looppas geïnspireerd comfort. Een volnerf leren bovenwerk heeft een vloeiende stijl en een leuk ontwerp, waardoor dit een niet-aarzeling is voor een jaren 70 geïnspireerde look. De tussenzool bestaat uit EVA voor een indrukwekkend kussen en duurzaamheid die is gebouwd om lang mee te gaan. Een buitenzool van sponsrubber biedt superieure tractie door een klassiek visgraatpatroon.

nike schoenen dames wit De tijdloze Nike Cortez maakt een rendement voor 2012, aankomst in Eastbay in een eenvoudige op nylon-gebaseerde build. Nike Cortez is een van de bekendste Nike hardloopschoenen en heeft bijna 40 jaar na zijn oorspronkelijke release een grote populariteit kunnen behouden.

nike cortez premium Het was dat simpele idee dat het silhouet voortbracht dat een van de belangrijkste aspecten werd van het succes van Nike, Inc. Door ongekende schokdemping onder de snelste voeten in de rennende wereld te zetten en goed te presteren met de stedelijke scènes van Los Angeles, wist de Cortez snel werd de meest populaire trainingsschoen in het land.

https://www.schoenensize.com/

Hors ligne

Pied de page des forums