Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 01-12-2018 08:12:51

naidjwejw
Nouveau membre
Date d'inscription: 01-12-2018
Messages: 1

nike air max bw premium

https://ablatos.com/286-large_default/nike-air-max-bw-premium.jpg
nike schoenen dames sale de Nike Air Max BW is de nieuwste OG-hardloopstijl om deze behandeling te krijgen. De Air Max BW viel oorspronkelijk terug in 1991 en maakte deel uit van de Nike International Series. De jaren 90 behoren misschien tot het verleden, maar de nieuwe Nike Air Max BW Ultra geeft je de iconische Air Max-look met wat extra innovatie. Het bovenwerk van het gaas wordt gefixeerd met niet-naaide overlays om het ademend vermogen te vergroten, terwijl de buitenzool is uitgezet voor comfort en flexibiliteit. Maak je op voor deze klassieke stijl en laat een make-over zien waar je dol op bent.

nike schoenen heren grijs Dit lopende model, dat wordt aangeduid als de Nike Air Max BW, Nike Air Classic BW of Nike Air Max IV, debuteerde voor het eerst in 1991. Bekend om hun "Big Window" (BW) met een maximale volume Air-Sole-eenheid in de hiel , ze zijn in een reeks kleurstellingen uitgebracht. En om hun 25-jarig jubileum te vieren, komt er nog veel meer in 2016. Maar eerst behandelt Nike ons met een re-release van het origineel. De Nike Air Max BW OG "Perzisch-Violet" is een Tinker Hatfield-ontwerp met een zwart / wit-perzische violette colorway, een combinatie van leer en synthetisch bovenwerk en een BRS 1000 carbon-rubber wafelzool.

nike air max schoenen zwart Air Max-enthousiastelingen verheugen zich; Nike brengt je een andere OG-klassieker uit de kluis die je rotatie op gang brengt. De Air Max BW werd oorspronkelijk uitgebracht in 1991 en was afgezien van de Nike International Series. De BW heeft dezelfde air-sole-eenheid als de Air Max 90, maar heeft een vergroot venster om doorheen te kijken. Daarom staat de BW voor "Big Window". Hoewel de Air Max BW werd geboren in de schaduw van zowel de Air 180 als de Air Max 90, heeft het BW zijn plaats in de geschiedenis van sneakers gecementeerd.

nike air max bw premium Deze editie van de Air Max BW Ultra-klassieker is gekleed in een middernacht-navy, op blauw en wit geïnspireerde kleurenbaan. De schoen heeft een op marineblauw gebaseerd bovenwerk met een enkele heldere blauwe streep op het middengebied. De zwarte swoosh-branding is zichtbaar aan de zijkanten met de klassieke Air Max-branding op de hiel van de achterkant. Er zijn contrasterende witte vlekken op de tussenzool en lambrisering rondom het lichaam, wat een mooi contrast oplevert.

https://www.winkelhao.com/

Hors ligne

Pied de page des forums