Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 01-12-2018 04:06:11

RosemaryGus
Nouveau membre
Date d'inscription: 01-12-2018
Messages: 5

Nike Air Dame

Yderligere detaljer omfatter tonal branding, Nike Spiridon hvide snørebånd, en hvidgummi mellemsål og en gennemskinnelig rød ydersål. Nike SB Dunk High Kevin Bradley udgives den 8. februar til $ 110. Vil du have politimand? Tilslutning til Blue Nebula Colorway er dette andet par af Nike Air Pegasus A / T, der er fremhævet med Light Cream og Concord. Den nyeste Pegasus viser, at silhuetten ikke er overraskende, selv efter 34 år. Den er bygget med alt, hvad den har brug for til at eje vinteren, herunder en vandtæt foring, reflekterende hits og en terrænet ydersål.

Et hurtigt lacing system giver dig mulighed for at trække op og cinch ned i et blink. Ankommer i farver inspireret af ACG-modeller fra begyndelsen af 2000-tallet, bygger det sin alt-resumé i både ydeevne og udseende. Du kan købe Nike Air Pegasus A / Fodboldstøvler Nike T i Concord den 8. februar til $ 150. Nike Air Pegasus vender tilbage i næste uge i to nye All Terrain-farvestier, der bruger en række farver hele vejen igennem. Den seneste Pegasus beviser silhuetten har ikke været overrasket, selv efter 34 år.

Retailing for $ 130, Hvide Nike se efter Nike Air Max 93 OG Dusty Cactus hos udvalgte Nike butikker og online den 2. februar. Hold det altid låst til KicksOnFire for det seneste inden for sneakernyheder og udgivelsesdatoer. Den originale og populære Nike Air Max 180 Ultramarine er endnu engang tilbage, og denne version af sneakeren blev udgivet i 2013. Kendt for sine underskriftsfarver med at blande et fuldt hvidt læder / mesh øvre, der er accenteret med Ultramarine på foringen, Swooshes og ydersål, solrød anvendes på tungen branding og hæl del.

Modellen er detaljeret med Nike's største hælpose, Indendørssko Nike men i kontrastfarve orange, der leverer en super-soft ride, der bringer dig endnu tættere på følelsen af at gå på luft for at færdiggøre designet helt. Kig efter Nike Air Max 270 Tonal Orange på udvalgte Nike butikker og online den 2. februar til $ 150. Hold det altid låst til KicksOnFire for det seneste inden for sneakernyheder og udgivelsesdatoer. En quickstrike-udgivelse af Nike Air Max 98 faldt bare, og det er i dette Thunder Blue-tema.

I år er skoen tilbage og forhåndsviset i en kildefarve med blågrønne og lyseblå nuancer på tværs af Air Max Plus-øvre, mens den er blandet med Air Max 97's eneste i en ren hvid finish helt og moderne. $ 175, se efter denne nye farveway af Nike Air Max 97 Plus hos udvalgte Nike butikker og online engang senere i foråret. Hold det altid låst til KicksOnFire for det seneste inden for sneakernyheder og udgivelsesdatoer. Du vil se mange farver i Nike Air Max 98 i år til fejring af silhuetten s 20 års jubilæum.

Hold det altid låst Nike Air Dame til KicksOnFire for det seneste inden for sneakernyheder og udgivelsesdatoer. Nike Air Foamposite Et kinesisk nytår (månens nye år) 31. januar 2018 Udgivelsesdato: TBAPrice:? Hvor kan man købe online? KicksOnfire App: Tilgængelig nu! Få et første kig på, hvad der menes at være Nike Air Foamposite One Chinese New År, den seneste tilføjelse til Nike's 2018 kinesiske nytårs kollektion aka Nike Lunar New Year Pack. Kun ligesom Air Jordan 6, Air Jordan 32, Nike SF-AF1 og Air Force 1 fra pakken, CNY-iterationen af Nike Air Foamposite One vil http://www.aktifreyon.com/images/large/dk-224rjv.jpg indeholde fyrværkeri og blomster grafik placeret på sin Skum shell.

Hors ligne

Pied de page des forums