Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 30-11-2018 04:14:00

calebcartwright74
Nouveau membre
Date d'inscription: 30-11-2018
Messages: 0

Puma X sale

Wat oorspronkelijk was ontworpen voor basketbal werd een fenomeen op straat om te rocken. Uitgebracht in 1968, hield de Puma X waar te koop enkele hoven in zijn lage, leren constructie. Tegenwoordig is de schoen nog steeds een icoon zoals vele jaren geleden. Er was veel samenwerking op het silhouet waargenomen, net als veel kleurenschema's die werden gepresenteerd.

Fans van Sesame Street zullen blij zijn te horen dat een van je favoriete cartoons uit de kindertijd met Puma X chepis verbonden om een ​​feestelijke Sesamstraat x Puma-collectie uit te brengen. Al verkrijgbaar bij geselecteerde winkeliers, laten we het eens van dichterbij bekijken. De Sesamstraat x Puma Collection bestaat uit de Puma Suede en Puma Basket. De Puma Suede is uitgevoerd in tonisch harig bovenwerk uitgevoerd in rood of blauw en bedekt met Elmo (rood) of Cookie Monster (blauw) ogen. Terwijl de mand wordt geleverd in een bovenwerk van zwart of wit canvas met een opdruk die bestaat uit verschillende ontwerpen voor Sesamstraat-tekens.

Naast de Vachetta-colorway, bekijken we ook een zwarte kleuroptie van het Puma X Goedkoop Platform. Net als zijn tegenhanger, komt deze versie van het klassieke Basket-silhouet uit een reptielachtig getextureerd bovendeel vervaardigd in zwart met gouden klappen op de Puma-branding op de tong en hiel. Suede-overlays worden dan gezien op de Puma-formstripe, de eyestay-, tong- en hiellip. Het getextureerde bovenwerk wordt vervolgens gecompenseerd door een rubberen loopzool met plateauzool.

Na een kijkje te hebben genomen naar de zwarte suede-colorway van de Puma X sale Classic, lichten we nu drie nieuwe kleuropties van het silhouet in een ander materiaal toe. Ook geschikt voor de herfst- en winterseizoenen. dit trio van Puma-manden is voorzien van een bovenwerk van wol en textiel met subtiele suède details op de hiel en voering.

Puma X Verkoopblijft geweldige dingen doen voor de dames, terwijl we deze nieuwe versie van het Basket-silhouet bekijken. Deze luxueuze versie van de Basket staat bekend als het Puma Basket Platform en heeft een reptiliaans bovenwerk in Natural Vachetta met gouden slagen op de Puma-branding op de tong en hiel.

Je kunt de details bekijken op www.kickswinkel.com

https://www.kickswinkel.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/270x348/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/8/18julpm048_1.jpg

Hors ligne

Pied de page des forums