Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 29-11-2018 09:14:42

erwinfeil
Nouveau membre
Date d'inscription: 29-11-2018
Messages: 0

nike schoenen heren 2018

https://www.11teamsports.com/de-de/Data/Images/Big/nike-air-max-1-sneaker-damen-weiss-rosa-f607-freizeit-lifestyle-strasse-bekleidung-schuhe-319986.jpg


30 jaar lucht Max

Voor nike air max 98 supreme kopen sneaker heads is Air Max Day de beste manier om chaos te krijgen. Op 26 maart wordt een van de meest iconische modellen van Nike buiten de Air Jordan 1 gevierd. Nike behandelt deze ""sneaker-vakantie"" in overeenstemming met de merkmode, met een sterk aantal brand-releases gedurende de maand maart. Buiten de fysieke Air Max-pop-ups laat Nike een reeks exclusieve modellen en kleuren, samenwerkingen met oude vrienden en re-releases vallen, allemaal onder de paraplu van Air Max. Dus mayhem betekent een geweldige tijd voor sneaker-hoofden om exclusieve Air Max's op te halen, of om de onvermijdelijke L op de meest beperkte modellen te nemen.


De al lang nike air more money zwart bestaande Nike-lijn is sinds de eerste uitgave in 1987 een favoriet bij fans. In de 30 jaar sinds de iconische rood-en-lichtgrijze Air Max 1 werd uitgebracht, hebben honderden variaties van de Air Max 1 de sneakerwereld naar een razernij keer op keer. Terwijl het baanbrekende ontwerp van Tinker Hatfield de wispelturigheid van trend en hype heeft weerstaan, worden verschillende samenwerkingen gerangschikt onder enkele van de beste uitgebrachte sneakers.


Eén kleurmanier nike schoenen heren 2018 die dit jaar wordt teruggebracht voor de Air Max Day Air is de Air Max 1 x atmos Elephant-kleur. Hoewel oorspronkelijk uitgegeven in 2006, werd deze release eigenlijk gestemd om te worden teruggebracht door het sneaker houdende publiek, en met goede reden. In een recent interview met Nike News liet atmosdesigner Hirofumi Kojima weten dat zijn inspiratie voor het ontwerp het baden van olifanten was. De designelementen van Jordan Elephant drukken af ​​tegen een scheutje Jade, een gedenkwaardig gebruik van de Air Jordan III-cementprint die eruit springt.


Dit is nike air max 1 premium dames echter niet de eerste keer dat de Japanse schoenenwinkel met Nike samenwerkt op een Air Max 1-colorway. In 2002 werkten de twee samen voor een ander wildlife-geïnspireerd pakket genaamd ""Air Max Safari"", zelf een kleurvariatie van een eerder Tinker Hatfield-model genaamd de ""Air Safari."" Deze eerste samenwerking was gericht op het uitbreiden van de fansite van de Air Max 1 naar de Japanse markt. Omdat de Atmos al vele jaren wordt beschouwd als een van de beste sneakerboetieks ter wereld, is het niet vreemd aan samenwerkingen en exclusieve releases. Uiteindelijk heeft de samenwerking zijn vruchten afgeworpen, met de atmoskleurmanieren die behoren tot de meest begeerde releases op de sneakermarkt.

https://www.luckyisport.com/

Hors ligne

Pied de page des forums