Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 28-11-2018 10:17:31

5RHRDF
Nouveau membre
Date d'inscription: 28-11-2018
Messages: 3

adidas nmd cs1 Herre Hvid

http://www.mytotstar.com/images/Adidas2015/Running/adidas-nmd-cs1-city-sock-primeknit-sort-bl-udsalg.jpgadidas  Sko model vender tilbage med en populær "Triple Black" makeover, via denne omarbejdede version udført i samarbejde med The Good Will Out. Den tyske forhandler indarbejdede en tykk sti ydersål enhed til City Sock silhuet, som også får spænder, der krydser fra hver lateral og medial side. NMD-linjen tager inspiration fra nogle af Adidas klassiske elskede silhuetter, mens de samtidig ser frem til fremtiden. Adidas har ikke oplyst en pris til skoen.


Mens adidas  Sko 2018  er blevet godt modtaget med udgivelsen af ​​Kith x Naked x Adidas Consortium Sneaker Exchange Pack, producerer den oprindelige version, NMD_CS1, stadig bølger. Silhuettens seneste udgivelse kommer som et samarbejde med Japans Forenede pile og sønner. De Forenede Pilene og Sønner x Adidas NMD_CS1 har en sort uldblandet Primeknit-overflade, der ligner den tidligere udgivne "Winter Wool" NMD_CS1. Forskellene kommer i form på hvide japanske tegn på hæltrækfligen, mellemsålbælg og medial side af sneaker. En traditionel hvid Boost mellemsål og tandkødsbunde kompletter designet.
Udgivelse senere i denne måned, her er et godt kig på de to par, der udgør adidas nmd cs1  Gore-Tex Pack.adidas opgraderer den lette og åndbare model ved at gøre den mere egnet til den kolde vintersæson. Det gøres ved at have skoens øvre konstruktion udført af et Gore-Tex materiale, der hjælper med at holde dig tør og varm. Adidas NMD CS1 Gore-Tex Pack kommer i dit valg af sort og hvid eller hvid og sort. Tonal Primeknit overdel er opvejet af kontrasterende Boost midsoles og EVA indlæg.


Udstillet i sin officielle billeddannelse er sneakerens adidas nmd cs1 Herre Hvid chukka-esque profil defineret af sin minimalistiske æstetik med en fuld sort primeknit konstruktion. Fokuspunktet på dette par er rettet mod den indre laterale sektion og hælfliker, der afslører japansk tekst som et nøgle til den respektive etiket. Supplerende japansk bogstaver ses på den forreste EVA-indsats, mens en ren, hvid forstærkning mellemsål-enhed og tyggegummi ydersål af det slanke og enkle design helt.
https://www.rundassko.com/

Hors ligne

Pied de page des forums