Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'ętes pas identifié.

#1 08-11-2018 02:44:16

haoadu
Nouveau membre
Date d'inscription: 08-11-2018
Messages: 1

Adidas X Rea Sverige

Med framgången med det iriserande reflekterande Adidas X Billigt rea-materialet på adidas orignals-modeller under hela året visste du att den pulserande tekniken i slutändan skulle komma till prestanda. Väntan är äntligen över, eftersom adidas Basketball avslöjar D Rose 6 och D Lillard 1 klädd i XENO-detaljering. Inspirerad av begreppet rovdjur som jagar på nattens död, kommer varje högpresterande hoopsmodell att se ut som subtila blacked-out färgvägar först men allt förändras när ljus träffar varje sko för att avslöja den reflekterande regnbågen av färgerna i XENO-detaljerna genom hela. Resultatet är en look som efterliknar den reflekterande och irriterande blixten av en rovdjurens ögon i attackläge på natten.

Adidas X Billigt Sverigeär tillbaka på en annan klassisk tre rändermodell, eftersom den futuristiskt levande tekniken finner sin väg till adidas Pro Model. Den höga toppen skal-tå bara tjänar till att förlänga den reflekterande iridescence som en dämpad svart och silver förvandlas till en regnbåge uppsättning av färger när ljus lyser på siluetten. XENO kan ha stal showen vid förra årets All-Star helgfestligheter, men nu när rampljuset är avstängt och du har sett en handfull modeller som redan är kämpar för tekniken, bryr du dig fortfarande om det?

Igår fick vi ett ord att den senaste Adidas X Billigt Onlineskulle släppa senare i månaden, men vi trodde inte att det skulle bli så snart som idag. Butiker har redan börjat strumpa på huvudet, den här gången med XENO-reflekterande teknik som återvänder i en ny grå bas. Utseendet överraskade många under All Star-helgen och det som var ännu mer överraskande var hur den första svarta frisättningen utförde - att sälja ut och förmodligen stjäla basketbollens största helg, trots att det inte hade något att göra med lövträet.

Adidas X Rea Sverigevar en av de största sneakerdragningarna under NBA All-Star Weekend 2015, och efter att ha sålt ut av butikerna helt, döpte fans av ZX Flux med de färgskiftande överarna att veta när nästa släpp kunde vara hade. adidas bara bekräftat just det; Nästa XENO ZX Flux kommer att släppa den här månaden hos amerikanska återförsäljare, medan globala butiker måste vänta till juni för att ta hand om dem. Detta kommande par är lite annorlunda än den första droppen, eftersom den mångfärgade effekten är begränsad till de tre ränderna; Återstoden av den orm-inspirerade övre glansen ett ljust silver.

Var Adidas X Sverige skon av All-Star Weekend? Det är galet att tro att de tre ränderna debuterade en icke-basketball silhuett på basketens största helgdag och stal showen, men de kan ha gjort just det. Det flerfärgade iriserande paret med en helt ny XENO-teknik som tog 3M reflektion till en helt annan nivå såldes nästan omedelbart. Nu kommer en helt ny färgväg till butiker med en kontrasterande vit estetik. Denna speciella adidas ZX Flux lyser inte upp i mångfärgad estetik - det är reserverat helt enkelt för varumärket 3 stripe.

Du kan kolla in det detaljerade på www.beastsole.com

http://www.beastsole.com/media/catalog/product/cache/1/thumbnail/300x300/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/W/N/WNO0614.jpg

Hors ligne

Pied de page des forums