Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 23-10-2018 09:57:04

gkjkjkfg
Nouveau membre
Date d'inscription: 23-10-2018
Messages: 3

adidas nmd r2 Mannen

http://www.superstarskotilbud.com/media/catalog/product/cache/1/thumbnail/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/a/d/adidas-nmd-r2-sort-hvid-sko-tilbud-danmark_8.jpgDe adidas Schoenen  komt deze zomer in een nieuwe colorway van rauw roze met een ademend primeknit-bovenwerk met een geometrisch schaduwpatroon. De exclusieve damesschoen is ook gedetailleerd met bijpassende driekleurige branding op de zijkant en hiel-badge, gevolgd door lichtgrijze accenten op de sokachtige kraag en EVA-pluggen aan de zijkant. Een witte boost-tussenzool en zwarte buitenzool completeren het gestroomlijnde ontwerp mooi.


Deelnemen aan de traceerbare groene adidas Schoenen 2018  is de adidas NMD R2 in een nieuwe colorway van rauwe roze met een ademend primeknit-bovenwerk met een geometrisch schaduwbreipatroon. De exclusieve damesschoen is ook gedetailleerd met bijpassende driekleurige branding op de zijkant en hiel-badge, gevolgd door lichtgrijze accenten op de sokachtige kraag en EVA-pluggen aan de zijkant. Een witte boost-tussenzool en zwarte buitenzool completeren het gestroomlijnde ontwerp helemaal.


Een andere felle colorway verschijnt op de adidas nmd r2  om de zomer af te sluiten in de vorm van rauw roze. De exclusieve damesschoen heeft een ademend primeknit-bovenwerk met een geometrisch schaduwpatroon en is ook gedetailleerd met bijpassende driekleurige branding op de zijkant en hiel-badge, gevolgd door lichtgrijze accenten op de sokachtige kraag en EVA-pluggen aan de zijkant. Een witte boost-tussenzool en zwarte buitenzool completeren het gestroomlijnde ontwerp mooi.


Ondanks de uitbreiding van de NMD-categorie in de adidas nmd r2 Mannen , R2, City Sock en nog veel meer, blijft de originele constructie van de adidas NMD R1 de meest populaire van de clan. Zolang het merk aantrekkelijke kleurpaden uitdooft, lijkt de mainstream trend van adidas NMD binnenkort niet uit te sterven. Deze nieuwe "Red Night" -versie heeft een donkerrode tint met een patroon op het hoofdgedeelte van de schoen, vergelijkbaar met de adidas Athletics 247-colorway die net in de winkels viel.http://www.damesbedoor.com/

Hors ligne

Pied de page des forums