Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'ętes pas identifié.

#1 11-10-2018 04:09:55

aaakfvdif
Nouveau membre
Date d'inscription: 11-10-2018
Messages: 3

adidas stan smith Vit

http://www.tabernaculoiglesiadedios.com/images/asfasfkas/Kvinnor-Cf-kardborreband-Vit-Rod-73589804.jpgadidas skor  Zip släppte nyligen detta nya Core Black-färgschema. Med den här Y-3-versionen av Stan Smith finns en tvådelad övre tillverkad av polyuretanbelagd textilkonstruktion. Unika funktioner på skon inkluderar zip-off eyestay för att ge skon en slip-on design. Ännu fler premiumfunktioner på skorna framträder med hjälp av mockahårets innerhäft, Poron Performance sock liner och tonal Y-3 slår noteras på klackarna. Den svarta snören och svarta sålenheten klarar av monokromatisk utseende på skon.


Tyshawn Jones och Adidas Skateboarding adidas skor 2018 lägger in en del högsta ansträngningar för att omforma en av de tre stripens mest produktiva skridskoalternativ i adidas Superstar Vulc, bara i hög toppform. Det är där adidas Pro Model Vulc ADV kommer in med en lyxig behandling av faux-python präglad på den vita läderöversidan med Adiprene mellansula och sockliner som riktar sig mot olika slagpunkter. Tyshawn lade till en vit och grön kombination för att hyra adidas Stan Smith medan hans bulldogg, Nico, presenteras på tungan.Den här nya versionen av den ikoniska adidas stan smith  förblir i stort sett densamma på den övre med den största och mest anmärkningsvärda förändringen som kommer på den enda enheten som har blivit mycket tjockare än originalet för att ge den nästan en plattformsutseende. Detta par kommer i en mocka övre i linne med läder detaljering på häl fliken och tungan. Perforerade tre ränder kompletterar utseendet på den här kvinnans exklusiva färgväg från Stan Smith Bold.


Den klassiska adidas stan smith Vit-siluetten blir uppdaterad med en fet såld version. För sin senaste release kommer skoen i en kvinnors exklusiva "Linen" färgväg. Fullt klädd i linne toner, denna adidas Stan Smith har en mocka konstruerad övre med läder detaljering på tungor och klackar. Perforerade Tre Ränder på sidorna och dess tjocka gummi Boldsåll kompletterar designen.
https://www.skorunvit.com/

Hors ligne

Pied de page des forums