Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 03-09-2018 08:59:53

iviviivivv
Nouveau membre
Date d'inscription: 03-09-2018
Messages: 0

adidas campus herren wit

https://sneakerstudio.com/eng_pl_Mens-Shoes-sneakers-adidas-Originals-Campus-BZ0072-13733_1.jpg
adidas schoenen 2018 De adidas Campus is een van die tijdloze silhouetten die perfect werkt in meerdere materialen en kleuren. De adidas Campus werd begin jaren 70 geboren voor de basketbalvelden en heette oorspronkelijk het 'Toernooi'.

adidas schoenen damen kopen Er is altijd iets moeiteloos en eerlijks geweest over de adidas Campus die hem de afgelopen 30 jaar tot een absolute favoriet heeft gemaakt in de familie met 3 strepen. Wat klassieke adi 'gaat, esthetisch wordt het niet veel eenvoudiger; 3 strepen, zacht bovenwerk en dat kenmerkende adidas-trainingsgevoel. Hoewel de Campus 'officieel' vorig jaar zijn comeback maakte, is zijn aanwezigheid nooit echt verdwenen. Het wordt al sinds de dag beschouwd als een klassieker en werd uitgebracht in een tijdperk waarin sportkleding de baas was.

adidas schoenen herren goedkoop Adidas heeft hun campus in Portland paars en goud gemaakt, toen Dawgman.com bevestigde dat Adidas de school dinsdag organiseert om hun volgende kledingpartner te worden.

adidas campus herren wit Van het iconische driestrepen-ontwerp tot de zogeheten-out-in-a-miljoen-rap-songs naam, Adidas is een echte OG in de sneaker hall of fame. De Campus low-top werd in de jaren '80 gelanceerd als een basketbalschoen en werd een streetwear-klassieker in de jaren '90.

https://www.prijsam98.com/

Hors ligne

Pied de page des forums