Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 31-08-2018 05:18:39

xyyxyxxyxyyx
Nouveau membre
Date d'inscription: 31-08-2018
Messages: 1

adidas arkyn wit

https://media.endclothing.com/media/f_auto,q_auto,w_760,h_760/prodmedia/media/catalog/product/0/3/03-04-2018_adidas_arkynw_white_ashpearl_cq2748_ka_1.jpg
adidas schoenen 2018 Het baanbrekende damesmodel van adidas Originals, de Arkyn, krijgt deze maand een nieuwe kleurbehandeling, en presenteert het progressieve silhouet in een heldere, tonale blauwe colorway.

adidas schoenen damen kopen adidas slaat ons met de adidas Arkyn. De functionaliteit concurreert met de opvallende visuele aantrekkingskracht van de BOOST-technologie. Desalniettemin is adidas nooit iemand die op lauweren rust. Nadat we elke maand een nieuw model hebben uitgedraaid, lijkt het alsof we nog veel meer warmte op onze weg hebben.

adidas schoenen herren goedkoop Het silhouet van Arkyn verwijst naar de klassieke adidas-archieven, maar wijst ook naar de toekomst. De sokachtige sneaker heeft een technisch Primeknit-mesh bovenwerk, een neopreen-hak, een dual-tone vetersysteem, een tussenzool van Boost en is voorzien van het iconische driestreepje.

adidas arkyn wit Vintage chic is wat er in zit! De Adidas Dames Arkyn W Sneaker is een flash uit het verleden gemaakt met lichtgewicht ongevoerd mesh met een zachte kraag, elastisch materiaal, sokachtige pasvorm, mid-sole boost-demping en een spitse opwaartse gesloten teen. Deze schoen is een must-have!

https://www.newbsports.com/

Hors ligne

Pied de page des forums