Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 27-08-2018 07:38:15

oyoyoyoyo
Nouveau membre
Date d'inscription: 27-08-2018
Messages: 2

adidas swift run roze

https://media.hypedc.com/media/catalog/product/cache/1/image/750x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/_/o/_o8a8938.jpg
adidas schoenen 2018 De eerste colorway van de adidas Swift Run wordt in het wit weergegeven en is gemaakt van een mesh bovenwerk met grijze accenten. De Swift Run heeft ook een EVA-tussenzool en het adidas TORSION middenvoetsysteem voor een soepele rit; de TORSION-technologie is te zien op eerdere modellen van adidas en vindt nog steeds zijn weg naar nieuwere modellen.

adidas schoenen damen kopen NMD's zijn niet alleen sneakers die je vaak zult zien tijdens je dagelijkse woon-werkverkeer. Het is zelfs heel waarschijnlijk dat je je paar wilt opslaan voor een meer "check deze uit" gelegenheid. In dat geval is de Swift Run er voor jou. Deze schoen draagt ​​een Primeknit-upper en heeft een bouw die bijna perfect overeenkomt met het NMD-model van de grote broer. Onder dat materiaal bevindt zich een mengsel van textiel en synthetisch rubber dat als basis dient. Een standaard geïnjecteerde EVA-middenzool houdt je gebalanceerd en goed beschermd voor je dagelijkse sleur.

adidas schoenen herren goedkoop De Swift is een casual loopstijl die is ontworpen voor dagelijks gebruik. Deze stretchy gebreide schoenen hebben een gestroomlijnde vorm en een ondersteunende, sok-achtige uitstraling.

adidas swift run roze Voor het ontwerp van de Swift Run Primeknit doken adidas in de archieven en haalden ze hun inspiratie uit enkele van de loopstijlen van merken. In ware vorm hebben de sportkledingreuzen het ontwerp opnieuw uitgevonden met moderne constructie en hoogwaardige materialen. Met een lage profielvorm gebruikt de Swift Run de Primeknit-technologie met een elastisch, sokachtig bovenwerk voor volledige ondersteuning en comfort. Deze focus op functie loopt tijdens de constructie van de Swift Run, waarbij de EVA-tussenzool met demping zowel responsief als comfortabel is
https://www.prijsam98.com/0.

Hors ligne

Pied de page des forums