Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 21-07-2018 10:48:12

muffin
Nouveau membre
Date d'inscription: 21-07-2018
Messages: 3

New Balance 247

https://i.ebayimg.com/images/g/4iIAAOSwsXFZOBkY/s-l300.jpg


Ny Balance New Balance sko Bedste pris starter i 2017 med en ny sko, der er lavet til ethvert øjeblik, hvor du er på farten. Den Nye Balance 247 er præcis, hvad det lyder som en sko, der kan bæres hver time hver dag og giver dig en stilfuld appel med en behagelig følelse. Vi var i stand til at tale med tre forskellige fyre fra mærket, som satte deres mærke på 247-projektet. Mark Godfrey er en kreativ designchef for NB Lifestyle, Joe Walsh er designer for NB Lifestyle og Brad Lacey, som er Global Design Director for NB Lifestyle. Vi blev nødt til at spørge killerne et par spørgsmål om New Balance 247 projektet og plukket deres hjerner om hvad der er næste for denne lifestyle sneaker.

Bridal kløften mellem New Balance sko varmt salg deres high-end arv sneakers og nye moderne silhuetter frembringer New Balance frigivelsen af ​​den nyeste iteration af New Balance 247, 247 Sport. Disse bootie konstruerede modeller udføres i sort og oliven farveskema indstillinger og har en premium konstrueret mesh øvre accent med nubuck overlays. Andre stilelementer omfatter - sidepanel N logo branding, gummieret New Balance tongue branding, hæl trækker, alt oven på en Revlite mellemsål, der giver en glat ride og er accent med en gummi ydersål.

Bridal kløften mellem New Balance sko primeknit deres high-end arv sneakers og nye moderne silhuetter, New Balance bringer udgivelsen af ​​New Balance 247 Pack. Disse modeller udføres i Tan, Beige og Black og har en premium fuldkornet læder øvre accent med en åndbar perforeret tå boks og en behagelig neopren bootie konstruktion. Andre stilelementer omfatter - præget N logo branding, læder tungen faner, lærred hæl trækker, læder hæl wrap, alt oven på en Revlite mellemsål, der giver en glat ride og er accent med en gummi ydersål.

New Balance New Balance 247 frigiver WMNS-eksklusive 247 Pack udført i to helt nye makeups - Grå / Hvid og Sort / Hvid. Disse modeller har en mesh øvre accent med læder overlays og en behagelig forhøjet krave. Andre elementer omfatter N-logo branding på sidepaneler, tonal reb snørebånd, dobbelt hæl pulls, alt oven på en RevLite mellemsål og stilfuldt gummi honeycomb gummi ydersål.

http://www.kaiisko.com/

Hors ligne

Pied de page des forums