Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 22-05-2020 04:52:35

999al9fh
Nouveau membre
Date d'inscription: 22-05-2020
Messages: 1

Balenciaga Triple S blauw roze

https://www.footsaledeals.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/480x480/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/s/o/sole737.jpg
Balenciaga schoenen heren grijs De Triple S werd voor het eerst getoond in januari 2017 en moet nog vervagen in de Balenciaga-hiërarchie. Uiteindelijk, ontworpen door de huisontwerper Demna Gvasalia, heeft de sneaker een revolutie teweeggebracht in de nostalgische trend van wat in feite 'papaschoenen' of 'lelijke sneakers' wordt genoemd. Het zijn ook geen Crocs, hoewel Balenciaga wel een vrij onflatteuze Croc-uitvoering had. Met een overdreven en gekartelde tussenzool en een bijna abstracte samensmelting van vormen op het lichaam, heeft de schoen een initiële schokfactor.

Balenciaga schoenen dames 2020 Als je dan beter kijkt, is er een versleten karakter op het leer en grunginess in het vervuilde wit van de zool. Bovendien draagt ​​het blauwe, rode en gele kleurenpalet alleen maar bij aan de gedateerde kinderachtigheid die op de eerste locatie werd waargenomen, maar Gvasalia bleef de grenzen verleggen met deze schoen en claimde een nieuw territorium dat een hype-sneakerwereld en een chique high fashion-wereld samenvoegde. Hoe meer het kunstwerk waar de Triple S naar wordt gekeken, geanalyseerd en doordrenkt, hoe rustiger het wordt voor de ogen.

Balenciaga schoenen kopen online Misschien is het een soort psychologische subliminale boodschap die wordt geleverd met een merknaam zo groot als Balenciaga aan de schoen genaaid, iets dat de onzin van een doelbewust vervuilde schoen overmeestert en het geheel esthetisch en zeer wenselijk maakt. De Triple S roept het retrospectief op van schoenen die niet precies kunnen worden aangewezen, maar die holistisch en reductionistisch innovatie en experimenten oproepen die de moeite waard zijn.

Balenciaga Triple S blauw roze Sinds de release van de sneaker voor consumenten in september 2017, met de primaire kleuren en grijze paletten, biedt Balenciaga continu nieuwe kleurencombinaties voor de sneaker. Van 2017 tot 2019 moet de schoen nog van hun website verdwijnen en in plaats daarvan vermenigvuldigen in verschillende keuzes. Het bedrijf is absoluut niet bang geweest om het merk van de Triple S uit te breiden met wijzigingen in kleur en design. Zwart en rood, roze, geel, groen, wit op wit, zwart op zwart en zelfs een recent mintgroen kleurenschema hebben de schoenen verfrissend gehouden.

https://www.triplesaledeals.com/

Hors ligne

Pied de page des forums