Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 19-05-2020 05:09:04

v63lbwam
Nouveau membre
Date d'inscription: 19-05-2020
Messages: 1

adidas yeezy 500 zwart

https://www.indsnkr.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/480x480/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/a/d/ad-f36640-yeezy-500-1.jpg
adidas schoenen dames sale Adidas Yeezy 500 Bone, nieuw materiaal is hier het meest overtuigende kenmerk, omdat de standaard mesh-basis en tong worden vervangen door neopreen van een ruimtetijdperk - vergelijkbaar met het synthetisch materiaal dat wordt gebruikt op de Yeezy 500 High - voor een make-up die de look van de 500 schijnbaar verandert. van een sportieve hybride tot een volwaardig high fashion silhouet. Deze gewaagde onderlaag wordt vervolgens bedekt met vertrouwd ruig suède en soepele lederen accenten, die allemaal zijn gekleed in lichtbruine / kaki tinten. De demping wordt verzorgd door een adiPRENE-tussenzool over de hele voet en een klassieke buitenzool van gom maakt de look af.

adidas schoenen wit rood Als gevolg van het succes van de donkere en humeurige ‘Utility Black’ -kleur eerder dit jaar, keert de YEEZY 500 terug in een lichtere ‘Salt’ -kleur, ergens tussen grijs en wit in het kleurenspectrum. Of het nu het bovenwerk van premium leer, suède en ademende mesh-panelen is, of de overdreven ADIPRENE + dempende zool; van boven naar beneden is de nieuwste YEEZY-release versierd in het minimale toonpalet.

adidas schoenen heren hoog Deze nieuwe Yeezy 500 Super Moon Yellows komen heter dan een Jackson Hole-vreugdevuur. De nieuwste colorway in de Yeezy 500-lijn, deze gebruiken adiPrene-demping in plaats van BOOST en hebben een stevigere look die op je zal groeien (vertrouw ons). Dit all-moon gele paar was de eerste colorway die viel, als onderdeel van de Yeezy seizoen 6-bundel. Fans van Ye moeten "No Mistakes" maken en deze Yeezy 500 colorway zo snel mogelijk aan de collectie toevoegen.

adidas yeezy 500 zwart Adidas Yeezy 500 "Stone", Terwijl de traditionele vorm consistent wordt gehouden, evolueert het lifestyle-silhouet lichtjes door de materialen om te wisselen voor een look die beter aansluit bij het winterseizoen. Mesh-paneelconstructies die normaal gesproken overal in het bovenwerk aankomen, worden nu vervangen door vlezige lycra-kunststoffen die door de gesegmenteerde ramen schijnen voor een esthetisch uiterlijk dat sterk lijkt op vakantie-pufferjassen. Kleurenpaletten blijven trouw aan Yeezy DNA, kiezen voor verschillende tinten van neutrale kleuren en worden onderaan afgerond met een klassieke rubberen buitenzool.

https://www.schoenenmark.com/

Hors ligne

Pied de page des forums