Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 21-03-2020 05:54:46

arnol3dmoore
Nouveau membre
Date d'inscription: 21-03-2020
Messages: 6

adidas continental 80 black and grey

http://moresneakers.com/wp-content/uploads/2019/09/nike-air-force-1-07-lxx-white-black-yellow-bv0740-101-mood-1.jpg
Silhuetten består af en øvre konstruktion ved hjælp af en adidas originals nite jogger dame ripstop med reflekterende detaljer på snøringen, Three Stripes, hælplaster og fremhævede overlays. Uden for de dristige farver kompletterer meshpaneleringen, ruskindoverlejringer og en Boost-sål i fuld længde stilen.
Nyligt nostalgisk følsomhed. Mød adidas continental 80 black and grey, en samling af retro-look fra indiske sko i de tidlige 1980'ere. En unik Split gummikopsål giver en fleksibel og behagelig pasform. Den vinklede sidestrib på overdel af læder tilføjer punkt accenter. Vintage nostalgi 80-talls-skoskind ved siden af ​​skolissets logo-vindue Komfortabelt klassisk beklædning Fransk frottéfor, kombineret med retro-look og blødt berøring Split cupsoles Splat gummikopper for ekstra komfort og fleksibilitet ud over EVA-indsatser
Som en relativt overkommelig sko blev nike m2k tekno hvid dame en af ​​de mest populære sko i årets "Dad Shoe" dille, og denne gang frigav Nike også en ny "Corduroy & Textured" -serie til denne sko. Serien har en kombination af mørkegrøn, grå og brun. Udover at fastholde konturerne af vintage løbesko bruger design ruskind og corduroy og stof til at gøre skokroppen, hvilket beriger de øverste detaljer.
Et godt par trænere til daglig brug eller til dine nike epic react flyknit 2 dame tilbud. Med komfortable Flynit overdel i sort sat på toppen af ​​den lette, men holdbare Nike React-sål.
https://www.oplev19.com/

Hors ligne

Pied de page des forums