Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 29-11-2019 07:00:57

yzumlaha
Nouveau membre
Date d'inscription: 29-11-2019
Messages: 3

Adidas I-5923 Grey Two/Chalk Pink

https://assets.adidas.com/images/w_600,f_auto,q_auto:sensitive,fl_lossy/66f13cdfa40742cc9b69a87f010545ad_9366/I_5923_Shoes_Grey_CQ2528_010_hover_standard.jpg


De Schoenen Adidas Dames is voor het laatst uitgebracht in samenwerking met NEIGHBORHOOD en het silhouet komt later deze maand in een felle ijsroze kleur. De ademende stretch mesh-basis is gekleurd in de gewaagde tint, terwijl contrasterende beige / tan suède overlays zorgen voor een mooi tweekleurig kleurenschema. Eindelijk maken een witte Boost-middenzool en een zwarte rubberen buitenzool het ontwerp compleet.


Schoenen Adidas Sale brengt een nieuwe versie van de Iniki Runner I-5923 uit die is aangekleed in een zwarte en collegiale Bourgondische colorway. Deze release is een eerbetoon aan het rennende erfgoed van het merk en heeft een bovenwerk van zwart mesh met suède overlays en Bourgondische accenten op de Three Stripes, tong en hiel. Een witte boost tussenzool en rubberen buitenzool completeren het ontwerp.


De Schoenen Adidas Wit ook een nieuwe Branch / Cloud White-Core Black-iteratie. Het bovenwerk van het paar ziet bruin met wit dat zijn weg vindt naar de BOOST-demping van de tussenzool. Het hiellipje en Three Stripes-merk komen overeen met de tussenzool omdat de buitenzool zwart toevoegt voor een subtiel contrast.


Adidas I-5923 Grey Two/Chalk Pink vallen die modern comfort toevoegt aan een hardloper in de stijl van de jaren 70. Deze iteratie is gekleed in een klassieke hommelkleur. Het heeft een volledig geel lichtgewicht bovenwerk van mesh met overlays van synthetisch suède. Zwarte drie strepen aan de zijkant bovenop een volledige middenzool met witte boost en rubberen buitenzool completeren het ontwerp.


https://www.rozemetoen.com/

Hors ligne

Pied de page des forums