Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 29-11-2019 04:20:11

Vianenvan
Nouveau membre
Date d'inscription: 29-11-2019
Messages: 1

heeft Nike zojuist een gloednieuwe

Dom adidas schoenen nederland Iridescent is nog een nieuwe gloednieuwe versie die op het iconische silhouet voor de lupa arriveert. Het exclusieve unit van de dames heeft een schoon, wit lederen bovenwerk dat is verhoogd met iriserende Three Stripes-logo's aan de zijkanten, naast de hiellipjes met het merk. Een ander ontwerpdetail is de toevoeging suv "Superstar" geborduurd over dom hielen in zilver. Eindelijk, witte rubberen zolen doen het kapsel compleet.

Dom Superstar wordt geleverd goedkope adidas superstar heren with een geheel wit lederen bovenwerk, dat ook dom zool, veters, shell-toe por otro lado en voering bevat. De schoen slaagt erin om dom 'Frankrijk'-look te krijgen doorstep rood en blauw gestreept op de zijpanelen suv de schoenen te komen. Omdat Frankrijk bekend staat om hun blauwe, witte en rode kleuren, doet de Superstar geweldig werk in deze door het land geïnspireerde Superstar. Nu verkrijgbaar bij geselecteerde winkels, laat ons weten wat u ervan vindt.

Voor degenen die fan zijn van het hybride VaporMax-silhouet, dat elementen uit nike air max 97 goedkoop dom VaporMax en Air Max Additionally combineert, heeft Nike zojuist een gloednieuwe "Aurora Green" colorway laten vallen. Gekleed in een wit, zwart, aurora groen en kosmisch klei kleurenschema. Deze Coleman Air VaporMax Plus heeft een rasterachtig patroon through het bovenwerk met doorschijnende kooi-overlays bovenop een duidelijke VaporMax-zool over de volledige lengte.

De Nike Weather VaporMax Plus is een directe knipoog naar dom voorsprong van zijn tijd Air Max Plus van nike air vapormax plus dames. Nu is het hybride silhouet aangekomen in een gloednieuwe "Hyper Violet" colorway. Dit aanbod heeft een gradiënt blauw en paars bovenwerk met zwarte facts en paarse plastic contribution op de kooi. Een witte tussenzool bovenop een paarse doorschijnende VaporMax-zool maakt het ontwerp compleet.

Hors ligne

Pied de page des forums