Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 03-09-2019 09:04:07

t1i14xm1
Nouveau membre
Date d'inscription: 03-09-2019
Messages: 0

adidas ultra boost 2019 blauw

https://www.schoenenwho.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/420x263/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/t/i/tips013.jpg
adidas schoenen heren zwart De Adidas UltraBoost is het belangrijkste silhouet dat het merk de afgelopen vijf jaar heeft geïntroduceerd. Sinds zijn debuut is het niet alleen de best verkochte hardloopsneaker van het merk geworden, maar ook een van de populairste sneakers van de categorie op en naast de baan.

adidas schoenen wit met roze Om te beginnen biedt de nieuwe en verbeterde versie van 2019 20% meer boost-demping onder de voet dan zijn voorganger. Voor degenen die de wetenschap achter deze technologie niet kennen, is Boost gemaakt van een TPU-materiaal dat onder druk comprimeert om de impactloopplaatsen op je voet te absorberen.

adidas schoenen dames rood De adidas UltraBOOST krijgt opnieuw een ‘Oreo’ -behandeling op zijn 4e generatie van de populaire hardloper waar sneakerheads door de jaren heen van zijn gaan houden. De nieuwe silhouetten combineren het verleden en de toekomst, evenals de meest geavanceerde technologieën van adidas, en zijn ontworpen voor ongeëvenaarde beweging, precisie en pasvorm.

adidas ultra boost 2019 blauw Het ‘Uncaged’ -concept van deze nieuwste Adidas-release komt van consumenten over de hele wereld die het originele Ultra Boost-silhouet fysiek 'hacken' en de externe kooi afsnijden om iets gloednieuws te maken. Adidas heeft op de trend gereageerd met deze nieuwste versie van de Ultra Boost, waardoor het is omgezet in de nieuwste vorm om de lijnen tussen mode en prestaties verder te vervagen.

https://www.witroze.com/

Hors ligne

Pied de page des forums