Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'ętes pas identifié.

#1 03-08-2019 08:25:44

qw0pzdrq
Nouveau membre
Date d'inscription: 03-08-2019
Messages: 3

Adidas Ultra Boost Uncaged Legend Ink

https://images.squarespace-cdn.com/content/532313ece4b08487acaec7a2/1513460174094-N5RSPN4SVPXBJ8XI5PRV/original+%281%29.jpg


En annan Adidas Skor 2019 färgväg släpper efter att följa upp förra årets par och det är i princip nästan lik den tidigare versionen. Sneakeren har en primeknit-överdel med en utökad strumpliknande krage färgad i vitt och hälbänken är nu i en matt yta istället. En matchande Boost-mellansula och silvermärke kompletterar den rena looken helt.


Idag kan vi ge dig en första detaljerad titt på en av de mest intressanta kommande Adidas Skor Svart. Till att börja med verkar det som att sneakeren levereras med en enkel svart Primeknit-överdel, sitter på en vit yttersula i Boost. Vid närmare granskning ser du faktiskt att det har subtila flerfärgade fläckar över hela överdelen. En stor liten detalj som gör hela skillnaden, samtidigt som saker och ting hålls rena och minimala.


Adidas Skor Dam kommer till en kvinnors exklusiva färgläggning av koraller i sommar för att följa sin energivakaversion. Skos primeknit övre har ett pixelat utseende av röda, vita och koralltoner genom hela för en levande look medan en genomskinlig TPU häl, sockliknande krage och vit Boost mellansula fullbordar den uppfriskande stilen helt.


En ny kvinnas exklusiva färgväg av Adidas Ultra Boost Uncaged Legend Ink har just tappat och det är i ett energi-aquatema som helt enkelt är ett perfekt par för sommaren. Skos primeknit övre har en blandning av blå och vita nyanser i hela som nästan liknar en vattenmassa. En genomskinlig TPU-häl, sockliknande krage, vit Boost mellansula fullbordar den uppfriskande stilen helt.


https://www.rea-skor.com/

Hors ligne

Pied de page des forums