Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

Écrire une réponse

Veuillez écrire votre message et l'envoyer
:) :| :( :D :o ;) :/ :P :lol: :mad: :rolleyes: :cool:

Code de Sécurité
Options

Retour

Résumé de la discussion (messages les plus récents en premier)

ozkqreat
01-10-2019 03:41:27

https://static.sneakerjagers.com/products/396x396/103468.jpg
nike air max schoenen solden De Nike Air Max 98 is een Nike-hardloopschoen die oorspronkelijk werd uitgebracht in 1998. De Air Max 98 heeft dezelfde Air-eenheid als de Air Max 97, maar met een volledig opnieuw ontworpen bovenwerk. Hoewel het niet zo populair was als andere Air Max-modellen, wordt de 98 nog steeds beschouwd als een van de must-have schoenen van het jaar.

nike schoenen kopen online De Air Max 98 blijft lid van mainline releases na een luxueuze uitstraling door streetwear opdruk Supreme en blijft een favoriet bij fans met zowel eenvoudige als luide kleuren. Na veel van de laatste, fuseert het paar langzaam de twee met accenten die samenkomen in neonpaletten in een schema dat toepasselijk wordt omschreven als "markeerstift".

nike schoenen heren zwart Met een bijna tweekleurig arrangement, is het paar half gesplitst tussen zwart en wit aan de basis; de laatste is het meest spaarzaam dankzij het gladde leer, terwijl de onderste helft zwaarder gevarieerd is, omdat de donkere tint heel licht afwijkt dankzij de verwisseling van materialen. Accenten, die het meest opvallen in vergelijking, nemen heldere stroken oranje en voltgroen over zijn verschillende borduurwerk overal.

nike air max 98 wit dames Met zijn gebruikelijke textiel- en synthetische lagen aan de bovenkant, gebruikt deze onopvallende iteratie een witte basis en doet een beroep op opvallende tinten neonroze die aanwezig zijn op de stiksels aan de achterzijde, Air Unit en tong die knikken naar het levendige nachtleven en de wintertaling van Miami accenten op de Swoosh-logo's, -tong en -takken bedoeld om het paradijselijke strandwater van de stad te weerspiegelen.

https://www.jdirunning.com/